VERZOEK TOT INSCHRIJVING

INSCHRIJVEN

De aanmeldingen voor voor de 12e editie van De Omloop Van zitten vol. Wil je aankomende rally meerijden? Zorg er dan voor dat je onze sociale media kanalen goed in de gaten houd over de nieuwe edities van De Omloop van.

 

Deelname aan “De Omloop van” is alleen op uitnodiging. U krijgt een bevestiging van uw inschrijving. Uw deelname is pas definitief nadat het inschrijfgeld van € 375,- per equipe is overgemaakt op rekeningnummer NL51 RABO 0167 1977 46 t.n.v. St. Ondernemerscontact Oost-Nederland te Velp (onder vermelding van naam bestuurder). Op het inschrijfgeld is geen BTW van toepassing. Wenst u een factuur te ontvangen, dan kunt u daartoe een verzoek doen per e-mail aan info@omloopvan.nl. Op de dag van het evenement dienen de leden van een equipe beiden een vrijwaringsverklaring te ondertekenen. Het spreekt voor zich dat oudere en zeldzamere auto’s hoog op onze wensenlijst staan.

    Bestuurder:

    Auto:

    Bij het verzenden van het formulier geef ik automatisch toestemming dat alleen de namen van de coureur en de navigator online gepubliceerd worden op de deelnemerslijst.