De omloop van
Wat is “De omloop van”?

Een jaarlijks terugkerende kaartleesrit voor klassieke automobielen en youngtimer.

“De Omloop van…..” is een jaarlijks terugkerende kaartleesrit voor klassieke automobielen en youngtimers bestaande uit een ochtend- en middagetappe. Totaal leggen de deelnemers een kleine 200 kilometer af. De kaartleesopdrachten variëren van het bekende bol/pijl tot het ingetekende lijn met barricades. De moeilijkheidsgraad van de opdrachten is echter zodanig dat zowel beginner als de doorgewinterde rallyrijder een leuke dag zal hebben. Er zijn twee klassen te rijden; de Tourklasse voor beginners en de Sportklasse voor de doorgewinterde rallyrijder.”

Initiatief

Stichting Ondernemerscontact Oost-Nederland

“De Omloop van…..”  is een initiatief van Stichting Ondernemerscontact Oost-Nederland. Sinds 2011 zijn er inmiddels vele omlopen georganiseerd. De organisatie streeft ernaar om dit evenement jaarlijks te laten terugkeren, echter ieder jaar met een andere start- en finish locatie in Oost-Nederland. “De Omloop van…..” is een kaartleesrit waarbij als uitgangspunt geldt dat de deelnemers zich houden aan de verkeersregels. Een snelheidselement ontbreekt dan ook geheel. De rit wordt sinds 2023 uitgezet door Nico Slappendel, een ervaren uitzetter die weet wat een rallyrijder nodig heeft voor een intensieve, maar o zo leuke dag met zijn klassieker of mooie youngtimer!

Sponsoren

Door de bijdrage van de drie sponsoren Drijber en partnersWassink Autogroep en Taurus Corporate Finance, aan het evenement is het mogelijk om de kosten van de rally laag te houden. Er is geen winstoogmerk. De rally moet kostendekkend kunnen draaien en de sponsoren zorgen voor de extra’s in de rally! Aan de start wordt u hartelijk ontvangen met koffie en broodjes, ’s middags is er een voortreffelijke lunch (met rallykroketten!) om weer fit te worden voor de tweede etappe en afsluitend staat er een smakelijk buffet met drankjes klaar. De drankjes zijn allemaal inbegrepen.

logo Wassink Autogroep
Logo Drijbers en Partners
Logo Taurus

Wassink Autogroep

Nam magna ex, accumsan id auctor sed, finibus a urna. Praesent sapien tortor, pulvinar rutrum purus at, tincidunt.

Drijben en partners

Nam magna ex, accumsan id auctor sed, finibus a urna. Praesent sapien tortor, pulvinar rutrum purus at, tincidunt.

Taurus Corporate Finance

Nam magna ex, accumsan id auctor sed, finibus a urna. Praesent sapien tortor, pulvinar rutrum purus at, tincidunt.

Maak nu deel uit van “De omloop van”

De omloop van de achterhoek 2024

Sorbi interdum blandit tellus in viverra. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Sorbi interdum blandit tellus in viverra. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Sorbi interdum blandit tellus in viverra. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Maak er deel van uit!

Word nu sponsor van “De Omloop van”

De voordelen

  • Lorem ipsum dolor sit amet elit.
  • Amet consectetur adipiscing.
  • Phasellus tincidunt sagittis eros.
  • Tincidunt sagittis eros in semper.
  • Ut tempus nisi a orci laoreet posuere.
  • Sagittis eros in semper ut tempus.